Преференциални пакети - Spark

Ексклузивни оферти за дългосрочен наем на електромобил от SPARK

SPARK разбира усложненията, които извънредното положение и мерките създават пред бизнеса и потребителите на услугата, и за това създадохме ексклузивни оферти за дългосрочен наем на електромобили през услугата.

Новият продукт на SPARK насърчава дългосрочното ползване на един автомобил, за сметка на множество по-кратки сесии. По този начин се намалява общият брой хора, които преминават през даден автомобил, и значително се намалява цената за дневен наем в SPARK.

Електрически автомобили и преференциални пакети

За корпоративни клиенти
Пакет 30+
31 bgnНАЕМ НА ДЕН

VW e-up!

Nissan Leaf AC Only

Nissan Leaf 24

За частни клиенти
Пакет 30+
35 bgnНАЕМ НА ДЕН

За корпоративни клиенти
Пакет 30+
49 bgnНАЕМ НА ДЕН

Nissan Leaf 40

Nissan eNV 200

Hyundai Kona 40

За частни клиенти
Пакет 30+
53 bgnНАЕМ НА ДЕН

За корпоративни клиенти
Пакет 30+
55 bgnНАЕМ НА ДЕН

BMW i3

Hyundai IONIQ 30

За частни клиенти
Пакет 30+
59 bgnНАЕМ НА ДЕН

Какво представляват пакетите за дългосрочен наем на SPARK?

Пакет „30+“ представлява възможност за корпоративни и частни клиенти да предплатят ползването на електромобил през SPARK за период от един месец на значително по-ниски цени. Потребителите, заплатили пакет, получават измит и напълно дезинфекциран автомобил* със сертификат, гарантиращ че никой не е ползвал автомобила след това. Пакетите включват и напълно безплатно зареждане в мрежата на Eldrive.

Как мога да закупя пакет от SPARK?

Ако желаете да закупите пакет за дългосрочен наем можете да се обадите на +359 897 32 10 81 или +359 894 420 498, както и да пишете на [email protected] Също така, ако попълните контактната форма на сайта ни – наш сътрудник ще се свърже с Вас веднага. При заплащане на пакет ще получите в профила си ваучер, покриващ стойността на наема за избрания период.

Има ли ограничения при ползването на дългосрочен наем от SPARK?

Единствените ограничения са за пробега на електромобилите. За пакет „30+“ разполагате с 4500 безплатни километра за периода на наема. При преминаването им ще бъде начислявана допълнителна такса от 0,30 лв до 0,40 лв на изминат километър.

Мога ли да сменя автомобила по време на дългосрочния наем?

Да, можете. Можете да освободите избрания от Вас автомобил и да наемете всеки един друг автомобил от SPARK. Трябва да имате предвид, че ако изберете автомобил от различен модел цената ще бъде различна и това ще се отрази на наемния период. Също така не можем да ви гарантираме, че ще можем да предоставим отново почистен и дезинфекциран автомобил без други ползватели след почистването.

Ще имам ли други разходи, освен наема за периода?

Не – получавате изчистен и дезинфекциран автомобил, с карта за безплатно зареждане в мрежата на Eldrive (над 80 зарядни точки само в София и общо над 220 в страната). В наемната цена са включени всички застраховки** и безплатни километри, според избрания пакет.

Как работи дългосрочният наем в SPARK?

Свържете се с наш сътрудник, заплащате по банков път цената на пакета и получавате ваучер на значително по-висока стойност, който покрива наемната цена за избрания период. Ще имате на разположение автомобил от избрания от вас модел, който можете да наемете от посочена локация. Колата ще бъде основно почистена и дезинфекцирана, което ще бъде удостоверено със сертификат, гарантиращ че сте първия ползвател след това.

* Почистен и дезинфекциран автомобил със сертификат ще можете да наемете на посочена от нас локация
** При дългосрочен наем важат правилата и общите условия за наем на автомобил от SPARK
За повече информация или закупуване на пакет,
моля свържете се с нас на тел. +359 897 321 081 и +359 894 420 498,
пишете ни на имейл [email protected]

Намерете Spark в София

Lock Map

Партньори