Назад към всички въпроси

Помощен център

Дневни пакети

След активиране на пакета, сумата за него не подлежи на възстановяване. Пакетът не може да се прехвърля на друг потребител.

Пътуването може да бъде завършено по-рано от изтиченето на периода на пакета, като прекратите сесията с клик върху „Прекратете сесията си“. Имайте предвид, че ако прекратите сесията, пакетът се анулира и не можете да продължите да го използвате.